ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

#aeolisinfo

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το AEOLIS THASSOS PALACE υπόσχεται στους επισκέπτες του αξέχαστες μεσογειακές διακοπές, είτε επισκέπτονται την Θάσο για πρώτη φορά είτε έχουν επισκεφτεί ξανά το νησί.

Το νησί έχει δύο λιμάνια, το κυριότερο είναι στο Λιμένα (Θάσος), πρωτεύουσα του νησιού. Η διαδρομή προς Λιμένα από Κεραμωτή στην ηπειρωτική χώρα και είναι η πιο δημοφιλής διαδρομή για να φτάσεις στη Θάσο. Η συχνότητα των δρομολογίων ,από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βραδύ κάθε μισή ώρα. Το ξενοδοχείο “AEOLIS THASSOS PALACE” απέχει μόλις 35 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Λιμένα. Ακολουθήστε τον χάρτη για να δείτε την διαδρομή.

Οι πτήσεις CHARTER είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος να φτάσετε στο νησί της Θάσου από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Ειδικά κατά την περίοδο αιχμής (Απρίλιος-Οκτώβριος) πραγματοποιούνται πολλές πτήσεις από πολλές ευρωπαϊκές περιοχές προς το Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Κεραμωτής.

Το “AEOLIS THASSOS PALACE” απέχει 7 χιλιόμετρα από το γεμάτο ζωντάνια παραθαλάσσιο χωριό Ποτός και 10 χιλιόμετρα από την μικρή νησιώτικη πόλη Λιμενάρια. Τόσο στο χωριό όσο και στην πόλη, θα βρείτε πολλά καταστήματα δώρων και ειδών χειροτεχνίας, άφθονα ταβερνάκια και εστιατόρια, καθώς και ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή.

Σε απόσταση μικρότερη από 200 μέτρα από το ξενοδοχείο, βρίσκεται μία μοναδική μικρή και πολύ ήσυχη παραλία. Δύο ακόμη παραλίες περισσότερο κοσμικές και δημοφιλείς, βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη του 1 χιλιομέτρου, η παραλία Αστρίς και Ψιλή Άμμος. Όλες προκαλούν τον επισκέπτη να χαρεί την πεντακάθαρη θάλασσα, να κολυμπήσει, να παίξει, ή ακόμη και να ασχοληθεί με το αγαπημένο του hobby…